Bilkent Şehir Hastanemizde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle kadın çalışanlarımıza yönelik Konser Etkinliği Gerçekleştirildi.
11 Mart 2024

Bilkent Şehir Hastanemizde 8 Mart #DünyaKadınlarGünü sebebiyle kadın çalışanlarımıza yönelik Konser Etkinliği Gerçekleştirildi.

Konser öncesinde bir konuşma yapan Koordinatör Başhekim Yardımcımız Uzm. Dr. Gülşen Duman Talas, kadın olmanın, özellikle de sağlık alanında çalışan kadın olmanın zor olduğunu, büyük fedakarlık istediğini belirterek, her koşulda özveriyle görev yapan, sağlık alanına büyük emek veren tüm kadınların gününü kutladı. Ses Sanatçısı Ferhat Avcı’nın sahne aldığı konserde günün stresinden biraz uzaklaşan çalışanlar, şarkılara eşlik ederek güzel vakit geçirdiler.

Yoğun katılımla gerçekleşen etkinliğin sonunda Dünya Kadınlar Günü Pastası kesildi ve ikram bölümüyle, iyi dileklerle program son buldu.

• Kadınlar Günü