Bilimsel Liderliğimiz, Uluslararası Tanınırlığımızı Güçlendiriyor
12 Mart 2024

1

Ankara Bilkent Şehir Hastanemizin İç Hastalıkları Kliniği, Avrupa'nın en geniş katılımlı ve prestijli kongresi olan European Congress of Internal Medicine (ECIM) 2024'de büyük başarı kazandı.

Kliniğimiz, bu önemli etkinlikte toplam 34 sözlü bildiri ve poster sunumuyla katılmaya hak kazanarak, bilimsel araştırmalardaki lider konumunu bir kez daha kanıtladı. Bu büyük başarı, kliniğimizin ve hastanemizin bilimsel araştırmalardaki öncü rolünü vurgulamaktadır. ECIM/EFIM Başkanı Prof. Ricardo Gómez Huelgas'un konuşmasında, bu tür uluslararası kongrelerdeki başarılarımız, tıbbın çeşitli alanlarındaki uzmanlarla etkileşimimizi artırarak bilgi paylaşımını teşvik etmektedir.

Kongreye katılan ve emek veren tüm değerli hocalarımıza ve hekimlerimize Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Ailesi olarak gurur duyuyor ve tebriklerimizi sunuyoruz. Başarılarının devamını dilerken, bilimsel araştırmalardaki liderliğimizin ve uluslararası alandaki saygınlığımızın artarak devam etmesini diliyoruz.

Bu başarı, kliniğimizin ve hastanemizin kaliteli sağlık hizmeti sunma vizyonunu ve misyonunu desteklemekte ve güçlendirmektedir.