Hastanemizde 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında Sağlıklı Yaş Alma Programı gerçekleştirildi.
20 Mart 2024

Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Geriatri Kliniği Gerontoloji Birimi olarak 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında Sağlıklı Yaş Alma Programı gerçekleştirdik.

Bu etkinlikte yaşlılarla birlikte çeşitli bilişsel ve fiziksel aktiviteler gerçekleştirdik. Amacımız deneyimleriyle önümüzde ışık olan sevgili büyüklerimizin sosyal olabilecekleri alanlar açarak aktif yaşam sürmelerine yardımcı olmaktı. Bu özel ve anlamlı günde bizleri yalnız bırakmayan yaşlılarımıza teşekkürlerimizi iletiriz.

Aynı zamanda, Onkoloji Hastanesi Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Hacı Mehmet İnan, Destek Hizmetleri Müdürü Şenay Özkan ve Geriatri Kliniğimiz hekimlerinden Uzm. Dr. Zeynep Şahiner yaşlılarımıza olan desteğini gösteren çiçekleri, bu özel günü daha da anlamlı kıldı. Yaşlılarımıza verdiği destek için kendilerine teşekkürlerimizi iletiyoruz.

18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftanız kutlu olsun.