Genel Cerrahi Eğitim Toplantısı Hastanemizde Gerçekleşti
25 Mart 2024

Genel Cerrahi Eğitim Toplantısı Hastanemizde Gerçekleşti

25 Mart tarihinde hastanemizde düzenlenen beşinci Gülhane Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Eğitim Toplantısı büyük ilgi gördü. Toplantının odak noktası, hemoroid, perianal fistül, fissür ve apse gibi önemli konuları ele almaktı.

Toplantıya, Genel Cerrahi Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. Erdal Birol Bostancı, Koordinatör Başhekimimiz Doç. Dr. Aziz Ahmet Sürel ve Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Dekanı Prof. Dr. Mehmet Ali Gülçelik'in açılış konuşmalarıyla başlandı. Ardından, alanda öncü değerli hocalarımız Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sezai Leventoğlu, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bülent Erkek ve hastanemiz Genel Cerrahi Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Özgür Akgül ve Prof. Dr. Erdinç Çetinkaya tarafından konuyla ilgili sunumlar ve tartışmalar gerçekleştirildi.

Toplantının sonunda, geleneksel bir fotoğraf çekimi yapıldı ve davetlilere iftar yemeği ikram edildi. Katılımcıların yoğun ilgisiyle gerçekleşen bu etkinlik, cerrahi alanında bilgi ve deneyim paylaşımına önemli bir katkı sağladı.