Geleneksel İftar Yemeğimiz Hastanemiz Çalışanları ve Ailelerinin Yoğun Katılımı İle Gerçekleşti
27 Mart 2024

Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Ailesi Geleneksel İftar Yemeği Hastanemiz Çalışanları ve Ailelerinin Yoğun Katılımı İle Gerçekleşti.

Her yıl geleneksel hale gelen Ankara Bilkent Şehir Hastanesi İftar Yemeği bu yıl Ankara İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Ali Niyazi Kurtcebe, İl Sağlık Müdürlüğümüzün yöneticileri, Koordinatör Başhekimimiz Doç. Dr. Aziz Ahmet Surel, hastane başhekimleri ve yöneticileri ile çalışanlarımız ve ailelerinin yoğun katılımı ile gerçekleşti.

Ülkemizin birliği ve geleceği için, tüm İslam Aleminin barış ve huzuru için edilen duanın ardından oruçlar açıldıktan sonra Koordinatör Başhekimimiz Doç. Dr. Aziz Ahmet Surel, Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Ailesinin büyük bir aile olduğunu ve birlik içinde başarılı sağlık hizmetleri yürüttüğünü ifade ederek, aileleriyle birlikte gelen çalışanlarımıza birlik ve beraberliğimize sağladıkları katkı ve iftar yemeğine katılımları için teşekkür etti.

Ankara İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Ali Niyazi Kurtcebe de yaptığı konuşmada her zorlu dönemde büyük özveriyle çalışan hastanemiz çalışanlarına teşekkür ederek birlik ve dayanışma içinde nice iftarlarda bir arada olabilmeyi diledi.

Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Ailesi Geleneksel İftar Yemeği Programı, çalışanlar ve ailelerinin hatıra fotoğraf çekimi ile son buldu.

• iftar