2024 Yılı 94 Kısım 2076 Kalem Cerrahi Alet/Tıbbi Cihaz İhalesi hastanemizin konferans salonunda gerçekleşti.
22 Nisan 2024

Hastanemiz, sağlık hizmetlerinde şeffaflık ve kaliteyi en üst seviyede tutma hedefiyle 22 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilen 2024 Yılı 94 Kısım 2076 Kalem Cerrahi Alet/Tıbbi Cihaz İhalesi, Koordinatör Başhekim Yardımcımız Doç. Dr. Burak CERAN başkanlığında, İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı Halime ÖZTÜRK moderatörlüğünde İhale Komisyonumuz tarafından, hastanemizin konferans salonunda gerçekleştirildi.

Üroloji Kliniği, Yanık Tedavi Ünitesi, Gastroenteroloji Cerrahisi, Genel Cerrahi Kliniği, Kalp Damar Cerrahisi Kliniği Ve Kadın Doğum Kliniği gibi kritik alanlarda kullanılacak olan 2076 kalem cerrahi alet ve tıbbi cihazın ihalesi, hastanemizin sağlık hizmetlerini en yüksek standartlarda sunma çabasıyla kliniklerimizin önde gelen hocalarının komisyon üyeliğiyle titizlikle incelenerek kaydedildi.

Bu ihale süreci, açık ve şeffaf bir şekilde yürütülmüş olup, tedarik edilecek ürünlerin kalitesi ve uygunluğu konusunda titizlikle incelenmiştir. Hastanemiz, tüm paydaşlarımızın güvenini kazanmak ve en iyi sağlık hizmetini sunmak için gereken her adımı atmaktadır.

Sağlık hizmetlerinde şeffaflık ve güvenilirlik, hastalarımızın ve çalışanlarımızın en temel beklentilerindendir. Bu nedenle, tüm faaliyetlerimizi şeffaflık ilkesi doğrultusunda yürütmeye kararlıyız.