13 Ağustos 2021

manşet.png

Covid-19 Pandemisi kapsamında Ankara Şehir Hastanesi 64. Pandemi Kurul Toplantısı Koordinatör Başhekimimiz Dr. Öğr. Üyesi Aziz Ahmet Surel Başkanlığında 13.08.2021 tarihinde gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen toplantıda; bayram sonrası ve yıllık izin kullanma döneminden kaynaklı; hasta sayılarında gözlenen artışa yönelik olarak Covid’li hastalara daha iyi hizmet sunabilmek için genişleme çalışmaları planlandı. Toplantıya, Tüm Hastane Başhekimlerimiz ve Başhekim Yardımcılarımız, Hastane İdarecilerimiz, Klinik, İdari ve Eğitim Sorumluları, Birim Sorumluları, CCN Firma yöneticileri tarafından katılım sağladı.