27 Ağustos 2021

Ankara Şehir Hastanesi Tesis Değerlendirme Toplantısı İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. A. Zülfikar Akelma başkanlığında gerçekleşti.

Ankara Şehir Hastanesi’nde gerçekleştirilen toplantıya, İl Sağlık Müdürlüğümüz, Hizmet Başkanları ve Başkan Yardımcıları, Hastanesi Koordinatör Başhekimi, Kule Başhekimleri ile Hastane Yöneticilerimiz katıldı. Toplantıda Koordinatör Başhekimimiz Dr. Öğr. Üyesi Aziz Ahmet Surel, hastanemizin 2019, 2020, 2021 yılı poliklinik başvuruları durumları, yatan ve günü birlik hasta sayıları ile ilgili veriler, acil servis başvuru sayıları, ameliyat sayıları, pandemi sürecinde yoğun bakım hasta verileri ve hastanemizin işleyiş ve hizmet süreci yönetimi ile ilgili ilişkin çok kapsamlı bir sunum gerçekleştirdi. Toplantı ile ilgili değerlendirmeler yapılırken, İdari Mali İşleri Müdürümüz Uğur Cura hastanemizin idari ve mali işleyişi hakkında bilgiler paylaştı. Toplantıda Kule Başhekimlerimiz hastanelerimizde sağlık hizmetlerinin yönetilmesi, kalitesini arttırmaya yönelik yapılacak çalışmalar ile ilgili faaliyetler hakkında İl Sağlık Müdürümüze bilgiler aktardı. Hizmet kalitesini arttırmaya yönelik düzenlenen tesis değerlendirme toplantısı düzenli olarak gerçekleştirilmektedir.

• 1 (1).JPG
  • 1 (3).JPG