06 Eylül 2021

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Ali GÜLÇELİK ve Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Cüneyt GÖKSOY ile Doç. Dr. Sedat YILMAZ Hastanemizi ve Koordinatör Başhekimimiz Dr. Öğr. Üyesi Aziz Ahmet SUREL’ i ziyaret etti. Ziyarette Ankara Şehir Hastanemizde sunulan sağlık hizmetleri ve eğitim faaliyetleri hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Ziyaretin akabinde Genel Hastane Başhekimimiz Doç.Dr. İhsan ATEŞ’ e hayırlı olsun ziyaretinde bulunuldu. Nazik ziyaretleri için Sayın Dekanımız Prof. Dr. Mehmet Ali GÜLÇELİK ve Sayın Dekan Yardımcılarına teşekkür ederiz.