Kırgız Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sadır Caparov’un Kıymetli Eşleri Hanımefendi Aigul Caparova, beraberindeki heyet ile birlikte Ankara Şehir Hastanemizi ziyaret etti
28 Eylül 2021

Koordinatör Başhekim Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Bülent Güngörer ve idarecilerimizin eşlik ettiği ziyaret sırasında Sayın Caparova’ya klinikler, poliklinikler ve diğer hizmet alanlarımız gezdirilirken, hastanemizin fiziki ve teknolojik donanımı, sunulan sağlık hizmetleri hususlarında da bilgiler aktarıldı.

Hastanemizi gezerken, bu kadar büyük bir hastanede sağlık hizmetlerinin başarılı bir şekilde yönetilmesinin önemli olduğunu ifade eden Caparova, hem yönetimi hem de tüm sağlık çalışanlarını tebrik etti.

Ziyaret sonunda Caparova, Kırgızistan’dan getirdiği ve ülkesinin kültürel değerlerini yansıtan hediyeleri Dr. Öğr. Üyesi Bülent Güngörer’e takdim ederken, Caparova’ya da Ankara Şehir Hastanesi Ailesi adına, hastanemizin Çocuk Onkoloji Kliniğinde tedavi gören çocuklarımızın, tedavileri sırasında, klinik içinde bulunan Moral Sanat Atölyesinde ebru sanatıyla yaptıkları bir tablo takdim edildi.