10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü’nde hastanemizde düzenlediğimiz törende Ankara Şehir Hastanesi Ailesi olarak Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygıyla, minnetle ve rahmetle andık.
10 Kasım 2021

Yoğun bir katılımla gerçekleşen törende Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunmasının ardından Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Türkiye Cumhuriyeti Tarihi ABD Başkanı Prof. Dr. Neşe ÖZDEN “Atatürk’ü Anlamak” üzerine bir konferans verdi. Türk Tarih Kurumu Başkanı Prof. Dr. Birol ÇETİN’in, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü vesilesiyle Ankara Şehir Hastanemize gönderdiği, Türk Tarih Kurumu tarafından yayımlanan “Kemal Atatürk’ü Anarken” kitabı törene katılan çalışanlarımıza takdim edildi. Törenin ardından Ankara Şehir Hastanesi Koordinatör Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Aziz Ahmet SUREL, nazik katkılarından dolayı Prof. Dr. Birol ÇETİN’e ve Prof. Dr. Neşe ÖZDEN’e Ankara Şehir Hastanesi Ailesi adına teşekkür ederek Prof. ÖZDEN’e bir buket çiçek takdim etti.

Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygıyla, minnetle ve rahmetle anıyoruz.

• 4-2.JPG
  • 4-3.JPG