Cerrahi Hibrid Toplantılarının 3. sü Online ve Yüz Yüze olarak Ankara Şehir Hastanemiz ev sahipliğinde düzenlendi.
07 Aralık 2021

Toplantı açılış konuşmalarını SBÜ Gülhane Tıp Fakültesi Dekanımız Sayın Prof. Dr. Mehmet Ali Gülçelik , Genel Cerrahi ve Gastroenteroloji Cerrahisi Eğitim Sorumlusu Prof.Dr.Erdal Birol Bostancı ve Koordinatör Başhekimimiz Dr. Öğr. Üyesi Aziz Ahmet Surel gerçekleştirdi.

Toplantıya katılanlara hastanemiz Genel Cerrahi Kliniği Eğitim Görevlisi Doç. Dr. Mükerrem Cete’ nin takdimleriyle sürdü. Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji EAH Genel Cerrahi Eğitim sorumlusu Prof.Dr. Kaptan Gülben’in Cerrahi Kliniklerini tanıtımını takiben Ege Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Özer Makay Endoskopik Tiroid Cerrahisi Kime Nasıl isimli sunumunu gerçekleştirdi.

Yüz yüze katılım sağlayan Cerrahi Asistanlar arasında çekiliş yolu ile İzsiz Tiroidektomi Atlası, Tiroid ve Paratiroid Cerrahisinde Sinir Monitorizasyonu isimli yazarları arasında Prof.Dr.Özer Makay’ ın yer aldığı Cerrahi kitaplarının çekilişi yapıldı. Asistanlarımız Abidin Göktaş ve Sabiha Özmen'e hediye edildi.

Konferans salonunda gerçekleşen toplantıya SBÜ Gülhane Tıp Fakültesi Dekanımız Sayın Prof. Dr. Mehmet Ali Gülçelik, Ankara Şehir Hastanesi Koordinatör Başhekimimiz Dr. Öğr. Üyesi Aziz Ahmet Surel, Genel Cerrahi ve Gastroenteroloji Cerrahi Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. Erdal Birol Bostancı, Cerrahi Onkoloji İdari ve Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. Musa AKOĞLU, Ankara Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. Kaptan Gülben, Ege Üniversitesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Özer Makay ve çok sayıda asistan hekim ve akademisyen katıldı.