Ankara Şehir Hastanesi Sağlıkta Kalite Değerlendirmeleri Başarıyla Tamamlanmıştır.
07 Aralık 2021

Sağlık Bakanlığımızın Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü Sağlıkta Kalite, Akreditasyon ve Çalışan Hakları Dairesi Başkanlığı tarafından Sağlıkta Kalite Standartları kapsamında Ankara Şehir Hastanemiz bünyesinde hizmet veren tüm hastanelerimizde beş gün süren değerlendirme programının açılış toplantısı Koordinatör Başhekimimiz Dr. Öğr. Üyesi Aziz Ahmet Surel’ in ve bakanlık adına Değerlendirme Ekibi Başkanı Prof. Dr. İsmail Yılmaz’ın konuşmaları ve Dr. Necati Bulut’un açılış sunumu ile başladı.

Ankara Şehir Hastanemizde beş gün süren değerlendirme sürecinde kurumumuza kıymetli katkıları, yapıcı ve eğitici yaklaşımları nedeniyle Değerlendirme Ekibimize teşekkür ederiz.

Ülkemizin ve Avrupa’nın en büyük sağlık kompleksi olmanın bilinciyle hastanemizi uluslararası standartların en üst seviyesinde tutmanın gayreti içinde çalışmaya daima devam edeceğiz. Kurumsal kültürümüzün değerlerinden güç alarak bu vizyonumuza sahip çıkan ve kurumsal aidiyet duygusuyla her koşulda özveriyle görev yaparak yüksek hedeflerimize ulaşmanın gururunu ve onurunu birlikte yaşadığımız Ankara Şehir Hastanesi Ailesine başarılı ve özverili çalışmaları için teşekkür ederiz.