Sağlık Bakan Yardımcımız Doç. Dr. Tolga Tolunay, TİTCK Başkanımız Doç. Dr. Tolga Karakan, TİTCK Başkan Yardımcılarımız Dr. Asım Hocaoğlu ve Ferhat Güngör ile beraberindeki heyet, Ankara Şehir Hastanemizin Klinik Araştırma Merkezini ziyaret etti.
14 Ocak 2022

Koordinatör Başhekimimiz ve Merkez Mesul Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Aziz Ahmet Surel, ziyaret sırasında, yerli ve uluslararası aşı ve ilaç adaylarının Faz 1-2, Biyoeşdeğerlik/Biyoyararlanım çalışmalarının yürütüldüğü Klinik Araştırmalar Merkezimizdeki işleyiş ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi paylaşımında bulundu.

Ardından Klinik Araştırmalar Merkezimizin Mesul Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Afşin Emre Kayıpmaz, iki katlı olarak inşa edilen merkezimizdeki ilk muayene-acil müdahale odaları, gönüllü odaları, soyunma odaları, gönüllü bilgilendirme alanı, kapalı devre kamera sistemleri, bekleme alanları, aktivite alanları, araştırma ürünü saklama alanları, arşiv, pipetleme, kan alma ve laboratuvar alanlarıyla ilgili bilgi verdi. Merkezde şu anda yürütülen ve yürütülmesi planlanan çalışmalar ile ilgili tanıtım sunumunu gerçekleştirdi.