Cerrahi Hibrid Toplantılarının 5. si Online ve Yüz Yüze olarak Ankara Şehir Hastanemiz ev sahipliğinde düzenlendi.
08 Şubat 2022

Toplantı açılış konuşmalarını SBÜ. Gülhane Tıp Fakültesi Dekanımız Sayın Prof. Dr. Mehmet Ali Gülçelik, Genel Cerrahi ve Gastroenteroloji Cerrahisi Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. Erdal Birol Bostancı ve Koordinatör Başhekimimiz Dr. Öğr. Üyesi Aziz Ahmet Surel gerçekleştirdi.

Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi Klinik Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. Oğuz Hasdemir Dışkapı Hastanesi Genel Cerrahi Kliniğinin tarihini ve bugününü tanıtıcı sunumunu takdim etti.

Toplantı, hastanemiz Genel Cerrahi Kliniği Eğitim Görevlisi Doç. Dr. Mükerrem Cete’ nin takdimleriyle sürdü. Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesinden Prof. Dr. Selman Sökmen Kolorektal ve Pelvik Cerrahi “Pelvis Anatomisi ve Pelvik Ekzenterasyon Ameliyat Teknikleri” konulu sunumunu gerçekleştirdi.

Toplantımıza hastanemiz Genel Cerrahi Klinikleri hekimlerinin yanı sıra, Ankara İli Genel Cerrahi Klinikleri hekimleri ve Adana Şehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Süleyman Çetinkünar da katıldı . Yüz yüze katılım sağlayan Genel Cerrahi Asistanlarından bir kişiye çekiliş yolu ile Ulusal Cerrahi Kongresi katılımı ve bir kişiye de Prof. Dr. Selman Sökmen in Rektum Cerrahisi kitabı hediye edildi.