Ankara Şehir Hastanemiz Tesis Yönetim Toplantısı Koordinatör Başhekimimiz Dr. Öğr. Üyesi Aziz Ahmet Surel başkanlığında gerçekleşti.
09 Şubat 2022

Toplantıda, hastanemizde verilen hizmetlerin “Çamaşır ve Çamaşırhane Hizmetleri, Yemek Hizmetleri, Laboratuvar Hizmetleri, Hbys Hizmetleri, Santral Hizmetleri’ nin daha verimli sunulması için yapılması gereken çalışmalar ve planlamalar görüşüldü.

Tüm Koordinatör Başhekim Yardımcıları, İdari ve Mali İşler Müdür ve Müdür Yardımcıları, Koordinatör Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür ve Müdür Yardımcıları, Destek ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürler ve Müdür Yardımcıları, Teknik Hizmetler Müdür ve Müdür Yardımcılarımızın katıldığı toplantı haftalık olarak düzenlenmekte ve alınan kararlar uygulanmaktadır.