Hastanemizde “Klinik USG Kursu” Gerçekleştirildi
22 Şubat 2022

Ankara Şehir Hastanemizin ev sahipliğinde 19 Şubat 2022 tarihinde hastanemiz konferans salonunda Türk Anesteziyoloji ve Reanimasyon Derneği (TARD) ve Ankara Şehir Hastanesi Erişkin Yoğun Bakım Kliniği işbirliğiyle düzenlenen “Klinik USG Kursu” gerçekleştirildi.

TARD Başkanı Prof. Dr. Meral Kanbak’ın açılış konuşmasının ardından TARD Genel Sekreteri Prof. Dr. Fatma Sarıcaoğlu ve TARD YK Üyesi ve Ankara Şehir Hastanesi Yoğun Bakım Kliniği Eğitim Görevlisi Prof. Dr. Dilek Kazancı moderatörlüğünde başlayan kurs, Prof. Dr. Berrin Işık ve TARD Klinik USG Çalışma Grubu’nda görevli değerli hocalarımızın eğitmenliği ve rehberliğinde başarıyla tamamlandı.

Her biri alanında uzman, tıp bilimine önemli katkıları olan 10 eğitim görevlisi ve 73 kursiyerin katıldığı kurs, teorik ve pratik olarak iki bölümde gerçekleştirildi ve kurs bitiminde katılımcılara katılım belgeleri takdim edildi.