Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) tarafından düzenlenen 'Mekteb-i Tıbbiyye-i Şahane 2022 Ödülleri' 15 nisan 2022 cuma günü Bağlarbaşı Kongre Kültür Merkezi Boğaziçi Salonunda gerçekleşen törenle sahiplerini buldu.
19 Nisan 2022

Tıbbiyye-i Şahane 2022 Ödülleri4.jpg

Ankara Şehir Hastanemizde Kardiyoloji Kliniği Öğretim Üyesi Doç. Dr. Çağrı Yayla "Q2 Dalında En Çok Yayın Ödülü" ve Kadın Doğum Hastanemizde Öğretim Üyesi olan Prof. Dr. Dilek Şahin "Q3 ve Q4 Dalında En Çok Yayın Ödülü" almaya hak kazanmıştır.

Hocalarımız ödüllerini Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank ve Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Erdöl' ün elinden aldılar.

Değerli hocalarımızı Ankara Şehir Hastanesi Ailesi olarak tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

• Tıbbiyye-i Şahane 2022 Ödülleri1.JPG
  • Tıbbiyye-i Şahane 2022 Ödülleri3.jpg