19 Nisan 2022

İfa Kursu (1).jpeg

Ankara Şehir Hastanemiz Tıbbi Mikrobiyoloji Kliniğimiz ev sahipliğinde “Otoimmün Hastalıkların Laboratuvar Tanısı: Temel Düzey ANA-İndirekt İmmünfloresan (IIF) Kursu” düzenlendi.

Hastanemiz İdari Bina 2. kat U salonda 09-10 Nisan 2022 tarihinde yapılan kursun açılış konuşmasını Tıbbi Mikrobiyoloji Kliniği İdari ve Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. Bedia Dinç yaptı.

Klinik Mikrobiyoloji Uzmanlık Derneği (KLİMUD) Temel İmmünoloji Çalışma Grubu tarafından hazırlanan kurs programı Euroimmun katkıları, Türkiye’de farklı üniversite ve Eğitim ve Araştırma Hastanelerinde görevli akademisyenlerin eğitimleri ve farklı hastanelerden genç uzman ve asistan kursiyerlerin katılımıyla iki gün sürdü.

Katılımcıların hastanemizde yeni kurs ve toplantılarda buluşmak temennilerinin ardından kurs verimli bir şekilde sonlandı.

• İfa Kursu (1).jpeg
  • İfa Kursu (2).jpeg