Özbekistan Sağlık Bakanlığı Yöneticileri Hastanemizde Eğitimlerini Tamamladı
10 Ağustos 2022

Özbekistan Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı Yöneticileri “2022-2023 Yıllarında İş Birliğine Dair Eylem Planı” kapsamında, 01.08.2022-13.08.2022 tarihleri arasında “Kısa Süreli Kapasite Geliştirme Eğitim Programı” Ankara Şehir Hastanemizde 2. nci kez düzenlenmiştir.

İki ülkenin dost ve kardeşliğinin pekiştirilmesi ve sağlık alanında işbirliğinin geliştirilmesi kapsamında; kardeş ülke Özbekistan Sağlık Bakanlığı Yöneticilerine İdari ve Eğitim kadromuz tarafından gerekli uygulama ve eğitimler verilmiş olup, Türkiye sağlık sistemi ve hastanemizin uyguladığı kaliteli, örnek sağlık uygulamalarını ilgili idarecilerimiz ve kliniklerimiz tarafından aktarılmıştır.

Kardeş Özbekistan Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı Yöneticileri kardeşliğin pekişmesi ve hatıra kalması adına Koordinatör Başhekim Yardımcımız Doç. Dr. Bülent Güngörer’e ve Sağlık Turizmi Yetkililerimize hediyelerini takdim ettiler.