Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Ailesi Geleneksel İftar Yemeği Çalışma Arkadaşlarımız ve Ailelerinin Yoğun Katılımı ile Gerçekleşti.
06 Nisan 2023

Her yıl geleneksel hale gelen Ankara Bilkent Şehir Hastanesi İftar Yemeği bu yıl Ankara İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Ali Niyazi Kurtcebe, Bilkent Kamu Hastaneleri Başkanımız Doç. Dr. Eyüp Sarı, Halk Sağlığı Başkanımız Doç. Dr. Mustafa S. Kotanoğlu, Bilkent Kamu Hastaneleri Başkan Yardımcımız Doç. Dr. Cihan Döğer, Koordinatör Başhekimimiz Dr. Öğr. Üyesi Aziz Ahmet Surel, Hastane Başhekimlerimiz ve Yöneticilerimiz ile Çalışma Arkadaşlarımızın ailelerinin yoğun katılımı ile gerçekleşti.

Ülkemizin birliği ve geleceği için edilen duanın ardından oruçlar açıldıktan sonra Ankara İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Ali Niyazi Kurtcebe bir konuşma yaptı ve her zorlu dönemde büyük özveriyle çalışan hastanemiz çalışanlarına teşekkür ederek birlik ve dayanışma içinde nice iftarlarda bir arada olabilmeyi diledi.

Koordinatör Başhekimimiz Dr. Öğr. Üyesi Aziz Ahmet Surel ise Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Ailesinin büyük bir aile olduğunu ve birlik içinde başarılı sağlık hizmetleri yürüttüğünü ifade ederek, aileleriyle birlikte gelen çalışma arkadaşlarımızın birlik ve beraberliğimize sağladıkları katkı ve iftar yemeğine katılımları için teşekkür etti.

Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Ailesi Geleneksel İftar Yemeği Programı hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.