Hastanemizde Dikiş Moral Sanat Atölyesi Açılışı ve Dikiş Workshop Etkinliği Gerçekleştirildi
13 Nisan 2023

Hastanemizde çalışanlarımıza ve hastalarımıza moral ve motivasyon sağlamak amacıyla Çankaya Halk Eğitimi Merkezi desteğiyle açtığımız Dikiş Moral Sanat Atölyelerine bir yenisi daha eklendi. SİNGER Türkiye’nin de katkıları ile yeni açılan atölyemiz sayesinde çalışanlarımıza ve hastalarımıza moral sağlamanın yanı sıra yeni sosyal sorumluluk projelerinin geliştirilmesi de amaçlanmaktadır. Halihazırda aktif olan dikiş moral sanat atölyelerimizde çalışanlarımız birçok sosyal sorumluluk projesini özveri ile yürütmektedir.

Ankara Bilkent Şehir Hastanemizin çalışan ve hasta memnuniyetini önceleyen misyonu kapsamında gerçekleştirdiğimiz Dikiş Moral Sanat Atölyesinin açılışında konuşan Koordinatör Başhekim Yardımcımız Uzm. Dr. Filiz Denizli Ergen, destekleri ve katkıları için Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Ailesi adına SİNGER Türkiye Yöneticilerine ve Çankaya Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne teşekkürlerini ileterek çalışanlarımıza ve hastalarımıza fayda sağlayacak daha pek çok organizasyonda bir araya gelmeyi dilediklerini ifade etti. Çankaya Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Namık Kemal Yıldız ve SİNGER Türkiye Genel Müdürü Sinem Kınran Parlak ise sosyal sorumluluk kapsamında gerçekleştirilecek pek çok projede hastanemizle işbirliklerine açık olduklarını ve toplumsal faydaya hizmet eden faaliyetlere destek vermekten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Dikiş Moral Sanat Atölyemizin açılışının ardından Dikiş Workshop Etkinliğine katılan çalışanlarımız, hastanemizde tedavileri devam eden ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı hastanemizde geçirecek olan çocuklarımıza hediye edilmek üzere oyuncaklı çantalar diktiler.

• Dikiş Kursu Workshop Etkinliği (1).JPG
  • Dikiş Kursu Workshop Etkinliği (4).JPG