19 Temmuz 2023

Hastanemizde Cumhuriyetimizin 100. Yıl Konseri Yoğun Katılım ile Gerçekleştirildi.

Hastanemizin Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Konferans Salonunda @jandarma Genel Komutanlığı Orkestrası, hastanemiz bünyesindeki Cumhuriyetimizin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında konser verdi.

Çalışanlarımızın ve hastalarımızın yoğun ilgi gösterdiği konserin açılışında konuşan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanemizin Başhekimi Prof. @dr.evrenyasar Yaşar, yoğun programları arasında hastanemizdeki çalışan ve hastalarımıza moral vermek üzere davetimizi kabul eden Jandarma Genel Komutanlığı Orkestrasına ve değerli Komutanlarımıza teşekkür etti.

Genç bir hastamızın da bir şarkı seslendirerek katıldığı konser, yöneticilerimizin orkestraya çiçek takdimi sonrasında hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.

manşet.png

toğrafı çekilmesi ile son buldu.

• 2.PNG