İç Hastalıkları Kliniğimizin 2023-2024 Akademik Yıl Açılış Programı'nı başarıyla gerçekleştirdi.
25 Eylül 2023

Ankara Bilkent Şehir Hastanemizin İç Hastalıkları Kliniğinin 2023-2024 Akademik Yıl Açılış Programı başarıyla gerçekleştirdi.

Program, hastanenin toplantı salonunda düzenlendi ve etkinliğe Koordinatör Başhekimimiz Dr. Öğr. Üyesi Aziz Ahmet Surel, Genel Hastane Başhekimimiz Doç. Dr. Osman İnan, Koordinatör Başhekim Yardımcıları, Kule Başhekim Yardımcıları, Hastane Yöneticileri ve birçok Uzman ve Asistan Hekim katıldı.

Açılış konuşmalarını Koordinatör Başhekimimiz Dr. Öğr. Üyesi Aziz Ahmet Surel ve Genel Hastane Başhekimi Doç. Dr. Osman İnan gerçekleştirdi.

Koordinatör Başhekimimiz Dr. Öğretim Üyesi Aziz Ahmet Surel, konuşmasında Tıp Ana Dallarının ne kadar önemli olduğunu vurgulayarak, bu ana dalların oluşturulmasında emeği geçen tüm değerli hocalara destekleri için teşekkür etti. Hastanenin açılışından bu yana özveri ve gayretle gece gündüz çalışan tüm personeli takdir ederek, yeni akademik yılın başarılı geçmesini temenni etti.

Genel Hastane Başhekimimiz Doç. Dr. Osman İnan ise konuşmasında İç Hastalıkları Kliniği'nin Genel Hastanemiz için büyük bir öneme sahip olduğunu vurgulayarak, Acil Dahiliye Servis, Yoğun Bakımlar, Yataklı Servisler ve Poliklinik hizmetlerindeki çözüm odaklı ve bütünleyici yaklaşımları nedeniyle tüm ekibe teşekkür etti.

İç Hastalıkları Kliniği'nin İdari ve Eğitim Sorumlusu Doç. Dr. Enes Seyda Şahiner, 2023-2024 yılında yapılması planlanan hizmet, eğitim ve bilimsel faaliyetler hakkında bilgi verirken, 2022-2023 yılında gerçekleştirilen tüm faaliyetleri detaylı bir şekilde sunumla aktardı.

Programın sonunda, İç Hastalıkları Kliniği'ne eğitim yılı içinde önemli katkılarda bulunduğu için Asistan Temsilcisi Nurcan Aslan'a Koordinatör Başhekimimiz tarafından bir Text Book hediye edildi.