28 Eylül 2023

1.jpg

Hastanemiz bünyesinde hizmet veren Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanemizin Kurucu Başhekimi Prof. Dr. Evren Yaşar’ın Yozgat Bozok Üniversitesine Rektör olarak atanması münasebetiyle hastane yöneticilerimiz Kıymetli Hocamızı makamında ziyaret ettiler.

Koordinatör Başhekimimiz Dr. Öğr. Üyesi Aziz Ahmet Surel, Onkoloji Hastanemizin Başhekimi Prof. Dr. Ercan Yeni, Kalp Damar Hastanemizin Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Ali Özatik, Nöroloji Ortopedi Hastanemizin Başhekimi Prof. Dr. Kasım Kılıçarslan, Genel Hastanemizin Başhekimi Doç. Dr. Osman İnan ve Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanemizin Başhekimi Doç. Dr. Emre Adıgüzel’in katıldığı ziyarette, hastanemizin her bir ferdinin kalbinde unutulmaz bir yer edinen Prof. Dr. Evren Yaşar’a Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Ailesinin selamlarını ileterek günün anısına bir hatıra ve Ayaktan Kemoterapi Ünitemizde hastalarımız tarafından yapılan bir tabloyu hediye ettiler.

Her zaman ailemizin bir parçası olarak hissedeceğimiz Prof. Dr. Evren Yaşar Hocamıza Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Ailesi adına yeni görevinin hayırlı olmasını diler, hastanemize verdiği emek ve katkılar için şükranlarımızı sunarız.

• 1579b530.jpg