Acil Tıp Kliniği Eğitim Görevlileri Prof. Dr. Şervan Gökhan ve Doç. Dr. Gülhan Kurtoğlu Çelik’in editörlüğünü yaptığı “Acil Tıpta Sınıflama ve Skorlama Sistemleri” kitabı yayımlandı. Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2019

Ankara Şehir Hastanesi Acil Tıp Kliniği Eğitim Görevlileri Prof. Dr. Şervan Gökhan ve Doç. Dr. Gülhan Kurtoğlu Çelik’in editörlüğünü yaptığı “Acil Tıpta Sınıflama ve Skorlama Sistemleri” kitabı yayımlandı.

Başhekimimiz Op. Dr. Aziz Ahmet Surel’e takdim edilen kitap, Acil Tıp Kliniğinde uzmanlık eğitimi alan asistan hekimlere de dağıtıldı.

• IMG_4167.JPG
  • 3.JPG