24 Kasım 2023

Sağlık Bakanlığı Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü organizasyonu ile ülkemizde bulunan Rusya Federasyonu Sağlık Bakan Yardımcısı Sayın Oleg Salagay ve beraberindeki Sağlık Heyeti Bilkent Şehir Hastanemizi ziyaret etti.

Konferans salonumuzda düzenlenen toplantı sonrası Kalp Damar Hastanemizde bulunan hastane maketi üzerinden Koordinatör Başhekim Yardımcımız Doç. Dr. Burak Civelek tarafından detaylı bir sunum gerçekleştirilerek hastanemizde sunulan sağlık hizmetleri ve tıbbi teknolojik donanımlarımız hakkında bilgiler verildi.

Daha sonra Kalp Damar Hastanemizin yataklı servis ve poliklinik alanları gezdirilerek Sağlık Turizmi kapsamında Rusya vatandaşlarına yönelik uygulanabilecek hizmetler hakkında bilgiler paylaşıldı.

Ziyarette Heyete, Sağlık Bakanlığı Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdür Yardımcısı Arif Çetin, Koordinatör Başhekim Yardımcımız Doç. Dr. Burak Civelek, Kalp Damar Hastanemizin Yönetim Ekibi, Sağlık Turizmi Hastane Sorumlu Hekimi Doç. Dr. Yüce İslamoğlu ve Sağlık Turizmi Birimi Çalışanlarımız eşlik etti.