Ankara Şehir Hastanemiz Sağlık Turizmi alanında hizmet vermek üzere yetkilendirilmiştir.
04 Eylül 2019

Ülkemizde sağlık turizmi alanında yapılan çalışmaların bir düzen içerisinde yürütülmesi, bu alanda tedavi ve sağlık hizmeti sunan kurum ve kuruluşlarda aranması gereken niteliklerin belirlenmesi maksadıyla; 13 Temmuz 2017 tarihli ve 30123 sayılı Uluslararası sağlık turizmi ve turistin sağlığı hakkında yönetmeliği resmi gazete yayımlanmıştır. Sağlık Bakanlığımız tarafından, Hizmet standartları belirlenmiş, faaliyet yürütecek merkezlerin yetkilendirilmesine başlanmış ve verilen hizmetlerin denetlenmesine başlanmıştır. Bu kapsamda Ankara Şehir Hastanesi de Sağlık Turizminde Hizmet vermek üzere yetkilendirilmiştir. Ülkemize hayırlı uğurlu olsun.

Sağlık_Turizm (3).JPG

• Sağlık_Turizm (3).JPG