Gastroenteroloji Cerrahisi Kliniği Çalışanları Kaynaşma ve Motivasyon Toplantısında Hastane Yönetimi ile Bir Araya Geldi
23 Aralık 2020

Ankara Şehir Hastanemizde kurumsal kültür çalışmalarımız kapsamında hastane yöneticilerimiz ve çalışanlarımızın bir araya gelmesini sağlayan Kaynaşma ve Motivasyon Toplantılarında sağlık hizmeti süreçleri, sosyal paylaşım aktiviteleri gibi konularla ilgili düşünceler paylaşılıyor.

Her hafta farklı klinikte gerçekleştirilen toplantılarda sağlık çalışanları karşılaştıkları zorlukları, beklentilerini, memnuniyetlerini direkt olarak hastane yönetimine iletiyor, ayrıca kurumsal kimliğin oluşmasına katkıda bulunuyorlar.

Onkoloji Hastanesi 9. Kat Toplantı Salonunda 2 Eylül 2019 Pazartesi günü gerçekleştirilen Gastroenteroloji Cerrahisi Kliniği Kaynaşma ve Motivasyon Toplantısına, Başhekimimiz Op. Dr. Aziz Ahmet Surel, Onkoloji Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ercan Yeni, Onkoloji Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Taner Gökçınar, Koordinatör İdari ve Mali İşler Müdürü Uğru Cura, Koordinatör Destek Hizmetleri Müdürü Ahmet İşler, Onkoloji Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Gülçin Şimşek ve Onkoloji Hastanesi Destek Hizmetleri Müdürü Hüseyin Kandemir yönetim adına katılırken, Gastroenteroloji Cerrahisi Kliniği İdari ve Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. Erdal Birol Bostancı ile birlikte klinik çalışanları da katılım sağladılar.

Toplantı, Başhekim Op. Dr. Aziz Ahmet Surel’in toplantının amaçları ve hastanenin genel işleyişi hakkında bilgi vermesiyle başladı. Ardından söz alan Gastroenteroloji Cerrahisi Kliniği İdari ve Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. Erdal Birol Bostancı, klinik hizmetleri ile çalışanlarına ait ayrıntılı bilgiler verdi ve klinik çalışanlarına sözü bıraktı. Toplantıda sırasıyla söz alan klinik hekimleri ve hemşireleri sunmakta oldukları sağlık hizmeti süreçlerinin iyileştirilmesine dair düşünce ve beklentilerini aktardılar.

“…Her gün gerçekleştirdiğimiz bilimsel toplantılarımızla sürekli gelişim halinde bir ekibiz. Pek çok projemiz var…”

Prof. Dr. Erdal Birol Bostancı, “Klinikte 3 profesör, 6 doçent, 6 uzman hekim, 15 uzmanlık öğrencisi olan hekim grubu ile hizmet vermekteyiz. Kliniğimizde toplamda 66 yatağımız mevcut. Her gün gerçekleştirdiğimiz bilimsel toplantılarımızla sürekli gelişim halinde bir ekibiz. Pek çok projelerimiz var, bunlardan biri de ERAS, etken iyileştirme sistemini içeren projemizi tüm hastaneye uygulamak arzusundayız” şeklinde konuştu.