Ülkemizde “Hasta Kan Yönetimi” stratejilerinin yaygınlaştırılması amacıyla düzenlenen “ Klinik Uygulama Pratiği (Preceptorship Türkiye)” programı hastanemizde gerçekleştirildi.
05 Ekim 2023

Ülkemizde  “Hasta Kan Yönetimi” stratejilerinin yaygınlaştırılması amacıyla düzenlenen “ Klinik Uygulama Pratiği (Preceptorship Türkiye)” programı hastanemizde gerçekleştirildi. On farklı şehirden gelen alanında deneyimli hocalar, Koordinatör Başhekimimiz Dr. Öğr Üyesi Aziz Ahmet Surel ve Kalp Damar Hastanemizin Başhekimi Prof. Dr. M. Ali Özatik’i ziyaret ederek programa dair bilgi alışverişinde bulundular. Program kapsamında, klinik ziyaretlerinin yanı sıra, hastanemizde hasta kan yönetimi konusuna yoğunlaşmış olan uzmanlarımız pratik deneyimlerini ve teorik bilgilerini paylaşmak amacıyla sunum yaptılar.