Ankara Şehir Hastanesi Acil Tıp Kliniğinin 2021-2022 Akademik Eğitim Yılı Programı açılışı gerçekleşti.
07 Eylül 2021

Programın açılış konuşmalarını Koordinatör Başhekimimiz Dr. Öğr. Üyesi Aziz Ahmet Surel, Genel Hastane Başhekimimiz Doç. Dr. İhsan Ateş, Koordinatör Başhekim Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Bülent Güngörer, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Tıp Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Şervan Gökhan, Acil Tıp Kliniği İdari Sorumlusu Doç. Dr. Gülhan Kurtoğlu Çelik, Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. Hakan Oğuztürk yaparken programın sunumunu Doç. Dr. Afşin Emre Kayıpmaz yaptı.

Açılış konuşmalarının ardından Koordinatör Başhekimiz Dr. Öğr. Üyesi Aziz Ahmet Surel Acil Tıp Kliniğine hastanemizin açılmasından bugüne kadar olan özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti ve akademik eğitim yılının hayırlı olmasını diledi.

Program katılımcıların ve hastane yönetimimizin pasta kesimi ile son buldu.

• 6-1.JPG