05 Ekim 2023

Özbekistan Sağlık Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığımız arasında yürütülen görüşmeler neticesinde Özbekistan farklı şehirlerindeki hemşire ve eczacılara eğitim veren sürekli eğitim merkezlerinin direktörleri Ankara Bilkent Şehir Hastanemizi ziyaret etti.

Kardeş Ülke Özbekistan sağlık yöneticileri, hekim ve hemşirelere, Koordinatör Başhekim Yardımcımız Doç. Dr. Burak Civelek tarafından hastanemizde yürütülen sağlık hizmetleri hakkında bilgi verirken, Sağlı Bakım Hizmetleri Müdürümüz Garibe Adıgüzel, Enfeksiyon Kliniği İdari ve Eğitim Sorumlumuz Prof. Dr. Hatice Rahmet Güner, Doç. Dr. Müge Ayhan tarafından Hastanemizde uygulanan Hemşirelik Hizmetleri, Enfeksiyon Kontrol işlemleri ve örnek sağlık uygulamaları gibi konular anlatıldı.

Toplantı sonrasında heyete Koordinatör Başhekim Yardımcımız Doç. Dr. Burak Civelek tarafından hastanemizin maketi üzerinden detaylı bir sunum gerçekleştirildi ve Kalp Damar Hastanemizin yoğun bakım ve yataklı servis bölümlerin gezdirilerek yürütülen sağlık hizmetleri ve tıbbi teknolojik donanımlarımız hakkında bilgiler verildi.

Heyete, Koordinatör Başhekim Yardımcımız Doç. Dr. Burak Civelek, Kalp Damar Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Aysel Acar ve Sağlık Turizmi Birimi Sorumlusu Nursel Destur ve Ruşça Tercümanımız Alla Tusha Çelik eşlik etti.