Enfeksiyon Hastalıkları Kliniği Eğitim Görevlisi ve Etik Kurul Başkanımız Prof. Dr. Hürrem Bodur, Özbekistan Buhara Sağlık Bilimleri Üniversitesi İbni Sina Tıp Fakültesi dekanlık görevine vekâleten atanmıştır. Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2020

Ankara Şehir Hastanemiz Enfeksiyon Hastalıkları Kliniği Eğitim Görevlisi ve Etik Kurul Başkanımız Prof. Dr. Hürrem Bodur, Özbekistan Buhara Sağlık Bilimleri Üniversitesi İbni Sina Tıp Fakültesi dekanlık görevine vekâleten atanmıştır. Ankara Şehir Hastanesi Ailesi olarak kendisine, göstermiş olduğu fedakâr ve gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür eder yeni görev yerinde başarılar dileriz.