Hastanemizden Hizmet Alan Misafirlerimiz İle Çalışanlarımız Dünya Kalp Günü Farkındalık Konserinde Buluştu
29 Eylül 2020

Dünya Kalp Günü Farkındalık Etkinlikleri kapsamında İdari Bina 2. Kat Konferans Salonumuzda gerçekleştirdiğimiz “Farkındalık Konseri”nde hastanemizden hizmet alan misafirlerimiz ve çalışanlarımız buluştu.

TRT Ankara Radyosu Ses Sanatçısı Bahadır Özüşen’in Kültür ve Turizm Bakanlığı saz sanatçıları eşliğinde verdiği konser, katılanların büyük beğenisini topladı. Konser başlamadan önce halka yönelik hazırlanan ve kalp sağlığının korunması ile kalp hastalıkları konusunda bilinçlendirmeyi amaçlayan sunumlar yapıldı. Hastanemiz çalışanlarının yanı sıra programa katılan Mamak Belediyesi Kültür Merkezinde kurs gören hanımlar da hem kalp sağlığının korunması konusunda bilgilendi hem de Türk Sanat Müziğimizin seçkin eserlerine eşlik ederek keyifli vakit geçirdi.