Başhekimimiz Op. Dr. Aziz Ahmet Surel 2019 Yılının Son Kaynaşma ve Motivasyon Toplantısında Anesteziyoloji ve Reanimasyon Kliniği Çalışanlarıyla Buluştu
23 Aralık 2020

Kurumsal kültür çalışmalarımız kapsamında Ankara Şehir Hastanemizde gerçekleştirilmeye başlanan Motivasyon ve Kaynaşma Toplantılarında hastane yöneticilerimiz ve çalışanlarımız bir araya gelerek, samimi bir sohbet ortamında sağlık hizmeti süreçleri, sosyal paylaşım aktiviteleri gibi konularla ilgili düşüncelerini paylaşıyor ve tanışma, kaynaşma fırsatı buluyorlar.

Sağlık hizmetini Avrupa’nın en büyük hastanesi olan Ankara Şehir Hastanesinde sunmaya başlayan ve sağlık sistemimizde önemli görevler üstlenen farklı hastanelerden gelerek yeni bir ortak kültür etrafında birleşen çalışanlarımızın, ait oldukları yeni kurumsal aile içinde yönetim ve diğer birim çalışanlarıyla tanışma fırsatı bulabilmeleri, isteklerini, beklentilerini yüz yüze iletişim kurarak hastane yönetimine iletebilmeleri ayrıca, kurumsal vatandaşlık davranışı geliştirebilmeleri amaçlarıyla düzenlenen Kaynaşma ve Motivasyon Toplantıları her hafta farklı kliniklerde gerçekleştiriliyor.

2019 yılının son Kaynaşma ve Motivasyon Toplantısı 27 Aralık 2019 Cuma günü Anesteziyoloji ve Reanimasyon Kliniği çalışanlarının katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıya, Başhekim Op. Dr. Aziz Ahmet Surel, Koordinatör Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Filiz Denizli Ergen, Koordinatör Başhekim Yardımcısı Dr. Taner Gökçınar, Koordinatör Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Garibe Adıgüzel, Koordinatör Destek Hizmetleri Müdürü Ahmet İşler, Genel Hastane Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Ayşegül Erciyas, Anesteziyoloji ve Reanimasyon Kliniği İdari Sorumlusu Prof. Dr. Levent Öztürk, Anesteziyoloji ve Reanimasyon Kliniği Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. Nermin Göğüş ile birlikte klinik çalışanları da yoğun bir katılım sağladı.

Toplantı, Koordinatör Başhekim Op. Dr. Aziz Ahmet Surel’in toplantının amaçları, hastanenin genel işleyişi ve kurumsal iletişim yönetimine dair bilgi vermesiyle başladı. Ardından söz alan Anesteziyoloji ve Reanimasyon Kliniği İdari Sorumlusu Prof. Dr. Levent Öztürk, Anesteziyoloji ve Reanimasyon Kliniği hizmetleri ve çalışanlarına ait ayrıntılı bilgiler verdikten sonra klinik çalışanlarına sözü bıraktı. Toplantıda sırasıyla söz alan klinik hekimleri ve Anestezi Teknisyenleri sunmakta oldukları sağlık hizmeti süreçlerinin iyileştirilmesine dair düşünce ve beklentilerini aktardılar.

“…182 Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanı Hekim, 132 Anestezi Teknisyeni ile Ankara Şehir Hastanesinde 314 kişilik bir ekiple sağlık hizmeti sunuyoruz …”

Ankara Şehir Hastanesi bünyesindeki tüm hastanelerin ameliyathanelerinde hizmet veren Anesteziyoloji ve Reanimasyon Kliniği, 182 Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanı Hekim, 132 Anestezi Teknisyeni ile toplamda 314 kişilik bir ekiple sağlık hizmeti sunmaya devam ediyor. Hastanelerde bulunan polikliniklerde de hizmet verilen Anesteziyoloji ve Reanimasyon Kliniğinde, bir gecede 35 Anesteziyoloji ve Reanimasyon Kliniği çalışanı nöbet tutmaktadır. Eğitim faaliyetlerinin de yapıldığı klinikte, 28 eğitim görevlisi ve başasistanın eğitmenliğinde hem Tıp Fakültesi hem de uzmanlık öğrencilerine eğitim verilmektedir.