Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Fahrettin Koca, Ankara Şehir Hastanemizde dünya gelen yılın ilk bebeğini ve Çocuk Acil bölümünde tedavi gören çocuk hastalarımızı ve ailelerini ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı.
23 Aralık 2020

Kamu Hastaneleri Genel Müdürümüz Prof. Dr. Hilmi Ataseven, İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Gülüm, Başhekimimiz Op. Dr. Aziz Ahmet Surel, Kadın Doğum Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Özlem Moraloğlu Tekin ve Hastane İdarecilerimiz Bakanımız ile birlikte  yılın ilk bebeğini ve Çocuk Acil bölümünde tedavi gören çocuk hastalarımızı ve ailelerini ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı ve her birine geçmiş olsun dileklerini ileterek acil şifalar dilediler.

• Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca1.jpg
  • Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca2.jpg