Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Kliniğimizle Kaynaşma ve Motivasyon Toplantısı Gerçekleştirildi
25 Mart 2020

Ankara Şehir Hastanesinde kurumsal kültürü oluşturma sürecimizde hazırlamış olduğumuz Kurumsal İletişim Yönetimi Planlaması’nda yer alan ve hedef kitlelere yönelik bir alt faaliyet olan Kaynaşma ve Motivasyon Toplantıları her hafta farklı klinik çalışanlarımız ile hastane yöneticilerimizi bir araya getiriyor.

Farklı hastanelerden gelerek yeni bir ortak kültür etrafında birleşmesini beklediğimiz ve mesleklerini Avrupa’nın en büyük hastanesi olan Ankara Şehir Hastanesinde icra etmeye başlayan hastane çalışanlarının, ait oldukları yeni kurumsal aile içinde yönetim ve diğer birim çalışanlarıyla tanışma fırsatı bulabilmeleri, isteklerini, beklentilerini yüz yüze iletişim kurarak hastane yönetimine iletebilmeleri ayrıca, çalışanların kurumsal vatandaşlık davranışı geliştirebilmeleri amaçlarıyla Tanışma ve Motivasyon Toplantıları gerçekleştirilmeye başlandı.

Genel Hastane Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Kliniği Toplantı Salonunda 19.07.2019 Cuma günü gerçekleştirilen, Koordinatör Başhekimimiz Op. Dr. Aziz Ahmet Surel ile Koordinatör Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Bülent Güngörer’in yönetim adına katıldığı toplantıya Plastik, Rekonst. ve Estetik Cerrahi Kliniği Eğitim ve İdari Sorumlusu Prof. Dr. Ramazan Erkin Ünlü ve klinik çalışanları da yoğun bir katılım sağladı.

Toplantı Prof. Dr. Ramazan Erkin Ünlü’nün Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Kliniğini tanıtan bir sunumu ile başladı ve ardından Koordinatör Başhekim Op. Dr. Aziz Ahmet Surel’in hastanenin genel işleyişi ve prosedürleri hakkında bilgiler vermesiyle devam etti. Toplantıda sırasıyla söz alan klinik hekimleri ve hemşireleri sunmakta oldukları sağlık hizmeti süreçlerinin iyileştirilmesine dair düşünce ve beklentilerini aktardılar.

“…beş ayda 1420 operasyon…”

Klinikte, 2 Profesör, 1 Doçent, 1 Başasistan, 3 Uzman ile 13 Asistan olmak üzere 20 eğitici ve eğitilen personel görev yapmaktadır. 11 Şubat 2019 tarihinden itibaren Ankara Şehir Hastanesinde hizmet veren klinik, Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi dalında, sahip olduğu deneyimli ve nitelikli personeliyle bugüne kadar 16 adet serbest doku nakli, 4 major ekstremite replantasyonu, 27 parmak replantasyonu olmak üzere toplamda 158 adet mikrocerrahi girişim gerektiren operasyon gerçekleştirmiştir. Klinikte bugüne kadar, beş aylık süreçte yapılan vaka sayısı 1420’dir. Ayrıca, Ankara ili ve İç Anadolu Bölgesi’nde en fazla sayıda mikrocerrahi operasyon yapan kliniktir.

Samimi bir sohbet ortamında gerçekleştirilen toplantıların, halkımıza daha iyi sağlık hizmeti sunma çabası içinde olan Ankara Şehir Hastanesi çalışanları ile bu koşulların sağlanması için üstün gayret gösteren hastane yönetimi arasındaki iletişimin, geleneksel kültürümüze de uygun olarak bir aile olma, kuruma ait olma duygularını pekiştirmesine katkı yapacağı düşünülmektedir.

• Ankara Şehir Hastanesi Plastik Cerrahi Kliniği Motivasyon toplantısı (5).JPG
  • Ankara Şehir Hastanesi Plastik Cerrahi Kliniği Motivasyon toplantısı (6).JPG