Ankara Şehir Hastanemizde görev yapan hemşirelerimiz, "Dünya Hemşireler Günü" anısına hastanemizin bahçesine fidan dikti.
23 Aralık 2020

Ankara Şehir Hastanemizde "Dünya Hemşireler Günü" dolayısıyla etkinlik düzenlendi. Etkinlikte, Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğünce gönderilen fidanlar, hemşirelerimiz tarafından Fizik Tedavi Hastanemiz bahçesine dikildi. Etkinlikte konuşan Ankara Şehir Hastanemizin Koordinatör Başhekimi Op. Dr. Aziz Ahmet Surel, bu yılki etkinliğin pandemi dolayısıyla dışarıda yapıldığını belirterek, "Bu günün hatırasının kalıcı olması için de Fizik Tedavi Hastanemizin bahçesini Orman Genel Müdürlüğümüzün desteğiyle ağaçlandırıyoruz. İnşallah buraları gördükçe bu günleri hemşire arkadaşlarımızla hatırlayacağız" dedi.

Keyifli anların yaşandığı etkinliğe, Ankara Şehir Hastanemizin Koordinatör Başhekimi Op. Dr. Aziz Ahmet Surel'in yanı sıra Koordinatör Başhekim Yardımcımız Uzm. Dr. Filiz Denizli Ergen, Korona Kriz Merkezi Sorumlumuz Prof. Dr. Ali Coşkun, Fizik Tedavi Rehabilitasyon Hastanesi Başhekimimiz Prof. Dr. Evren Yaşar, Fizik Tedavi Rehabilitasyon Hastanesi Başhekim Yardımcımız Doç. Dr. Emre Adıgüzel Koordinatör Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Garibe Adıgüzel, Koordinatör Mali Hizmetler Müdürümüz Uğur Cura, Koordinatör Destek Hizmetleri Müdürümüz Ahmet İşler, Fizik Tedavi Rehabilitasyon Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Caner Tan, Fizik Tedavi Rehabilitasyon Hastanesi Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürü Yiğit Özyurt ve sağlık personellerimiz katıldı.

• WhatsApp Image 2020-05-14 at 09.22.00.jpeg
  • SABAH+ANKARA_20200514_3.jpeg