TBMM Futbol Takımı'ndan Ankara Şehir Hastanemize ziyaret
23 Aralık 2020

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Futbol Takımı’nda yer alan milletvekilleri, Ankara Şehir Hastanemiz Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanemize ziyarette bulundu.

TBMM Futbol Takımı'nda yer alan milletvekilleri, Ankara Şehir Hastanemiz Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanemize ziyarette bulundular. Milletvekilleri, hastanemizdeki "Sporcu Rehabilitasyon Merkezi" hakkında bilgi aldı. Fizik ve Tedavi Rehabilitasyon Başhekimimiz Prof. Dr. Evren Yaşar tarafından hastanemiz gezdirilerek merkezimize ait cihaz ve personel donanımı tanıtıldı. Yaşar yaklaşık 500 metrekarelik özel bir alana kurulu olan merkezimiz sporcu sakatlığı, sporcu test ve analizleri ile sporcu rehabilitasyonu konusundaki hizmetleri hakkında da bilgi de verildi. Milletvekillerimiz Türkiye adına memnuniyetlerini ifade ederek hastanemizden ayrıldılar.

• 1-1.jpg
  • 1-2.jpg