Avrupa Jinekolojik Onkoloji Derneği Ziyaret
23 Aralık 2020

Avrupa Jinekolojik Onkoloji Derneği (European Society of Gynaecological Oncology) akreditasyon ekibi tarafından Ankara Şehir Hastanemizin Jinekolojik Onkoloji Kliniğine akreditasyon ziyareti gerçekleştirildi. Ziyaret sırasında ameliyathaneler, jinekolojik onkoloji polikliniği ve servisi, radyasyon onkolojisi kliniği, medikal onkoloji kliniği, nükleer tıp ünitesi, yoğun bakım klinikleri, patoloji ve radyoloji hizmet alanları incelenerek, alanında uzman öğretim üyelerimizden yürütülen hizmetlerle ilgili bilgiler alınarak; jinekolojik onkoloji kliniğimizin çalışmaları değerlendirildi. Kadın Doğum Hastanemizin Başhekimi Prof. Dr. Özlem Moraloğlu Tekin ve öğretim üyelerimizin de katıldığı ziyaret sonrasında yapılan değerlendirme toplantısında Akreditasyon Ekibi, Jinekolojik Onkoloji Kliniğimizin dünya standartlarında bir eğitim verdiğini belirterek, yürütülen başarılı çalışmalar ve sunulan hizmetler hususunda tebriklerini ilettiler.