Rehabilitasyon Hemşireliği Eğitimi Online Sempozyumu Gerçekleştirildi Güncelleme Tarihi: 17 Kasım 2020

Rehabilitasyon Hemşireliği Eğitimi Online Sempozyumu Gerçekleştirildi

Rehabilitasyon Hemşireliği 7.jpeg

Ankara Şehir Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi ve Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Hemşirelik Fakültesi birlikteliği ve hastanemiz ev sahipliğinde,    14 Kasım 2020 tarihinde "Rehabilitasyon Hemşireliği Eğitimi Online Sempozyumu" gerçekleştirilmiştir. Gülhane Hemşirelik Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Sayın Emine İYİGÜN ve Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Başhekimi Prof.Dr. Sayın Evren YAŞAR başkanlığında düzenlenen sempozyuma, Ankara Şehir Hastanesi başta olmak üzere SBÜ Hamidiye Hemşirelik Fakültesi, Gaziler FTR EAH ve Bursa Şehir Hastanesi FTR Kliniği'nden toplamda 170 kişi katılmıştır. Sempozyumumuzda kanıta dayalı holistik yaklaşımla, rehabilitasyon hemşireliğinin temel bakım parametreleri güncel araştırmalar ışığında değerlendirilmiştir.

• Rehabilitasyon Hemşireliği 2.jpeg
  • Rehabilitasyon Hemşireliği 3.jpeg