İnstagram’da Takipçilerimizin Desteğiyle 10.000’e Ulaştık, Hedef 100.000 Teşekkür Ederiz
26 Temmuz 2021

10.jpg

Ankara Şehir Hastanemizin kurumsal İnstagram hesabı 10.000 takipçi sayısına ulaştı. İnstagram hesabımızı takip eden, yorumlarıyla, mesajlarıyla bize destek olmak için çaba gösteren herkese teşekkür ederiz. Ayrıca, yoğun çalışma tempoları içinde görevlerini yaparken kurumsal aile bilinciyle hareket ederek, kamu yararı misyonuyla dijital mecralarda da faaliyetlerini sürdüren hastanemizin dijital görünürlüğüne katkıda bulunan çalışanlarımıza ve sosyal medya hesaplarımızın başarıyla yürütülmesini sağlayan Sosyal Medya Ekibimize teşekkür ederiz.

“…örnek olma vasfımızı her gün biraz daha ileriye taşımaya çalışıyoruz…”

Ankara Şehir Hastanemizin Koordinatör Başhekimi Op. Dr. Aziz Ahmet Surel’in ve koordinatörlük yönetiminin katıldığı bir toplantı ile kurumsal sosyal medya hesaplarımızın başarılarının ve faaliyetlerinin değerlendirmesi yapıldı. Toplantıda kurumsal sosyal medya hesaplarımızı başarıyla yöneten ve İnstagram hesabımızın 10.000 takipçi sayısına ulaşmasında büyük emeği geçen Sosyal Medya Ekibimizin değerli üyeleri Ömer Akguş, Hasan Akıncı ve Erman Özturan’a, Başhekimimiz Op. Dr. Aziz Ahmet Surel tarafından teşekkür belgesi takdim edildi. Surel yaptığı konuşmada “Gerçekten özveriyle çalışıyorlar, gece gündüz, hafta sonu her an hastanemizle ilgili haberleri, duyuruları paylaşmaya çalışıyorlar. Biz her alanda örnek gösterilen bir hastaneyiz. İletişim yönetimi alanında da başarılı çalışmalara imza atarak bu örnek olma vasfımızı her gün biraz daha ileriye taşımaya çalışıyoruz. Her zaman birlik içinde ve dayanışma duygularının hakim olduğu kurumsal değerlerle çalışarak Ankara Şehir Hastanemizin her alanda başarıya ulaşması için çaba göstermeye devam edeceğiz. 10.000 takipçi sayısına ulaşan instagram hesabımızda gün itibariyle 537.423 gösterim sayısına ulaşılmış ve son 30 günde 12.000 profil ziyareti gerçekleşmiştir. Emekleri için Sosyal Medya Ekibimize ve bizi sosyal medya alanında destekleyen herkese teşekkür ederim.” Sözleriyle duygu ve düşüncelerini dile getirdi.

Kurumsal misyonumuz bağlamında vatandaşlarımızın sağlık konularında bilgilendirilmesi; sağlıklı yaşam ve sağlığın korunması ile ilgili olarak farkındalık oluşturulması; hastanemizde gerçekleştirilen faaliyetler, sunulan sağlık hizmetleri hususlarında vatandaşlarımızın haberdar edilmesi; yenilikçi uygulamalarımızın, başarılarımızın duyurulması amaçlarıyla içerikler oluşturarak dijital mecralarda da vatandaşlarımızla buluşmak, dijital gelişmeleri sürekli takip eden ve uygulayan hastanemiz için önemlidir.

Sağlığın korunması, güçlendirilmesi, sağlıkla ilgili konularda işbirliği yapılması konularında bizimle her alanda ve her koşulda birlik içinde olan, destek olan herkese Ankara Şehir Hastanesi Ailesi olarak teşekkür ederiz.

“Sağlık İçin Birlik, Sağlık İçin Güç!” demektir. Hep birlikte büyümeye devam edeceğiz; 100.000 takipçide buluşmak üzere sağlıcakla kalın!

• 10.png