Ankara Şehir Hastanesi 49. Pandemi Kurul Toplantısı
13 Ocak 2021

Covid-19 Pandemisi kapsamında Ankara Şehir Hastanesi 49. Pandemi Kurul Toplantısı Koordinatör Başhekimimiz Op. Dr. Aziz Ahmet Surel Başkanlığında 13.01.2021 tarihinde gerçekleştirdi.

Sağlık Bakanlığımızca alınan tedbirler neticesi bir aylık süreçte hastanemizde covid için ayrılmış yatak doluluk oranımız ile covid acil ve poliklinik hasta müracaat sayılarımızda ciddi oranda düşüşler gözlenmiştir. Buna bağlı olarak covid için ayrılan yatakların bir kısmı covid dışı hastalar için planlanmıştır.

Gelinen süreçte Ankara Şehir Hastanesi olarak, Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğünün talimatları doğrultusunda tanımlanan fiziki şartlara uygun 130 aşı odası faaliyete geçmek üzere hazırlanmıştır.