Değerli Hocamız Uzm. Dr. Kemal Akın'a yeni görevinde başarılar dileriz. Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2021

Değerli Hocamız Uzm. Dr. Kemal Akın'a yeni görevinde başarılar dileriz.

Ankara Şehir Hastanemizin bünyesinde hizmet veren Kadın Doğum Hastanemizin Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Kemal Akın, Kızılcahamam Devlet Hastanesi Başhekimliğine atandı.

Ankara Şehir Hastanemizin Koordinatör Başhekimi Op. Dr. Aziz Ahmet Surel, yeni görevi nedeniyle hastanemizden ayrılan Uzm. Dr. Kemal Akın’a hastanemizdeki görevini yaparken gösterdiği üstün çaba ve fedakarlık için teşekkür etti ve gönüllerinde daima Ankara Şehir Hastanesi Ailesinin bir üyesi olarak kalmaya devam edeceğini ifade etti. Ankara Şehir Hastanesi Ailesi olarak Uzm. Dr. Kemal Akın’a görevinin hayırlı olmasını dileriz.

• 1.JPG
  • 2.JPG