Radyoloji Kliniğimizin Başteknisyeni olarak hastanemize büyük emeği geçen Şükrü TOKAT, emekliliği vesilesiyle Başhekimliğimizi ziyaret etti. Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2021

Ankara Şehir Hastanemizin açılışında kurucu Destek Hizmetleri Müdürlüğü görevini yürüten, Radyoloji Kliniğimizin Başteknisyeni olarak hastanemize büyük emeği geçen Şükrü TOKAT, emekliliği vesilesiyle Başhekimliğimizi ziyaret etti.

Değerli çalışma arkadaşımıza Ankara Şehir Hastanesi Ailesi olarak hastanemize verdiği hizmetler için teşekkür eder; emeklilik yaşamında sağlıklı ve mutlu bir yaşam dileriz.