Arnavutluk Sağlık Heyeti Hastanemizi Ziyaret Etti
18 Şubat 2021

Arnavutluk Sağlık Bakanlığı Heyeti Merita Xhafaj, Policy General Director, Mejvia Kola, Pharmacy Director, Rudina Degjoni, Minister Advisor Ankara Şehir Hastanemizi ziyaret etti.

Heyet, Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdür Yardımcısı Arif Çetin, Kalp Damar Hastanemiz Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Ali Özatik ile birlikte klinikleri, yoğun bakım ünitelerini ve sağlık hizmeti sunulan bölümleri ziyaret ederek, hastanemizde yürütülen sağlık hizmetleri ve tıbbi teknolojik donanımlarımız hakkında bilgi aldı. Ayrıca, hastanemizdeki eğitim ve araştırma faaliyetleri, insan gücü, fiziki donanım, bina yönetimi, tıbbi cihaz ve diğer kaynakların kullanımı ile sağlık alanında hayata geçirdiğimiz yenilikler ve yenilikçi projelere ilişkin de karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Heyete ziyaretleri sırasında, Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdür Yardımcısı Arif Çetin, Kalp Damar Hastanemiz Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Ali Özatik, Koordinatör Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Bülent Güngörer, Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Abdullah Nabi Aslan, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Aysel Acar eşlik etti.