Hastanemizde Pandemi Koşullarında Geleneksel Bayramlaşma Güncelleme Tarihi: 16 Temmuz 2021

Hastanemizde Pandemi Koşullarında Geleneksel Bayramlaşma

2.JPG

Kurban Bayramı’na sağlıkla ve huzurla erişmenin mutluluğunu paylaşabilmek, geleneksel bayramlaşma değerlerimizi yaşatabilmek amacıyla Koordinatör Başhekimliğimizin yöneticileri, Ankara Şehir Hastanemizin bünyesinde hizmet veren tüm hastanelerimizin Başhekimliklerini ziyaret ederek, idarecilerimiz ve çalışanlarımızla bayramlaştılar.

Pandemi kuralları nedeniyle yüz yüze bayramlaşmanın gerçekleştirilememesi nedeniyle, bayramlaşma geleneğini sürdürebilmek düşüncesiyle yapılan ziyaret sırasında ülkemiz için, milletimiz için sağlıklı, mutlu ve huzurlu günlere dair iyi dilekler ve bir araya gelerek, kucaklaşarak manevi mutlulukların paylaşıldığı bayramlara sağlıkla erişebilme duyguları paylaşıldı.

• 1.JPG
  • 2.JPG