S.B.Ü. Gülhane Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Ali Gülçelik, Koordinatör Başhekimimiz Dr. Öğr. Üyesi Aziz Ahmet Surel ile birlikte Hastanemiz Genel Cerrahi ve Gastroenteroloji Cerrahisi Kliniklerini ziyaret etti.
17 Eylül 2021

1.png

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Ali Gülçelik, Koordinatör Başhekimimiz Dr. Öğr. Üyesi Aziz Ahmet Surel ile birlikte Ankara Şehir Hastanemiz Genel Cerrahi ve Gastroenteroloji Cerrahisi Kliniklerini ziyaret etti.

Genel Cerrahi ve Gastroenteroloji Cerrahisi Klinikleri İdari ve Eğitim sorumlusu Prof. Dr. Erdal Birol Bostancı, Cerrahi Onkoloji Kliniği İdari ve Eğitim sorumlusu Prof. Dr Musa Akoğlu , Prof. Dr. Birol Korukluoğlu ve Muhammet Kadri Çolakoğlu ile birlikte Onkoloji Hastanesi ameliyathane, cerrahi yoğun bakım ve gastroenteroloji cerrahisi servisinde ziyaretlerde bulunularak sunulan sağlık hizmetleri ve eğitim faaliyetleri hakkında bilgilendirmeler yapıldı ve önümüzdeki eğitim yılı için projeler görüşüldü.

Sayın Dekanımız Prof. Dr. Mehmet Ali Gülçelik'e nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz.