28. Dünya Lenfoloji Kongresi' nde "En İyi Sözlü Sunum Ödülü" Ankara Şehir Hastanemize
01 Ekim 2021

International Society of Lymphedema (ISL) 28. World Congress of Lymphology (28. Dünya Lenfoloji Kongresi)' de Ankara Şehir Hastanesi - FTR Hastanesi Lenfödem Ünitesinde görev yapan değerli hocalarımız Prof. Dr. Pınar Borman, Prof. Dr. Sibel Ünsal Delialioğlu, Uzm Dr. Elif Esen Özdemir ve Fzt Cansu Pirinççi ülkemizi ve hastanemizi en güzel şekilde temsil ettiler.

Kongrede, Prof. Dr. Pınar Borman' ın 3 lecture (Panel sunumu, 2 oturum başkanlığı ve 2 sözel sunumu, Prof. Dr. Sibel Ünsal Delialioğlu’ nun 1 sözel sunumu, Uzm. Dr. Elif Esen Özdemir' in 2 sözlü sunumu ve Fzt. Cansu Pirinççi 1 sözel sunumu gerçekleşti. Prof. Dr Pınar Borman'ın sözel olarak sunduğu 'The Impact of COVID-19 Pandemic Lock-Down on Patients with Lymphedema' başlıklı çalışması en iyi sözel sunum ( Best Oral Presentation) ödülünü aldı.

Ödül alan değerli hocalarımızı Koordinatör Başhekimimiz Dr. Öğr. Üyesi Aziz Ahmet Surel ve Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanemiz Başhekimi Prof. Dr. Evren Yaşar Ankara Şehir Hastanemiz adına tebrik ettiler ve başarılı çalışmalarının devamını dilediler.