Ankara Şehir Hastanesi İç Hastalıkları Kliniği 2021-2022 Akademik Yıl Açılış Programı ve İlk Ders 05.10.2021 tarihinde gerçekleşti.
05 Ekim 2021

Hastanemiz toplantı salonunda gerçekleşen Akademik Yıl Açılışına; Koordinatör Başhekimimiz Dr. Öğr. Üyesi Aziz Ahmet Surel, Genel Hastane Başhekimi Doç. Dr. İhsan Ateş, Başhekim Yardımcıları, Hastane Yöneticilerimiz ve çok sayıda Uzman ve Asistan Hekim katıldı.

Açılışta konuşmalarını Koordinatör Başhekimimiz Dr. Öğr. Üyesi Aziz Ahmet Surel ve Genel Hastane Başhekimi Doç. Dr. İhsan Ateş gerçekleştirdi. Genel Hastane Başhekimimiz Doç. Dr. İhsan Ateş İç Hastalıklarının tarihçesi, Hastanemizdeki İç Hastalıkları Kliniğinin kuruluşundan bugüne gerçekleştirilen Hizmet, eğitim ve bilimsel faaliyetler ve 2021-2022 yılında planlanan Eğitim faaliyetlerinden bahsetti.

Açılış konuşmasından sonra hekimlik mesleğinde 44 yıl çalışıp emekli olan ve İç Hastalıkları Kliniğimizde büyük katkıda bulunan Uzm. Dr. Nispet Yılmaz hocamıza emeklerinden dolayı çiçek takdim edildi. Akademik Yıl İlk Dersi Psikiyatri Kliniği İdari ve Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. Erol Göka hocamız tarafından “Hekimler ve Psikoloji” sunumu ile anlatıldı.

• 1-2.JPG
  • 2-1.JPG